- Autor: Daniela1p
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 43 |
Červená řepa | 340 |
Celer bulva | 197 |
Brambory vařené | 834 |
Okurky sterilované průměr | 56 |
Cibulka jarní | 23 |
Cibule | 59 |
Dochucovadla:
sůl, olej a pepř
Energetická hodnota celkem: 5817 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 210,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 46 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uvaříme brambory ve slupce, řepu a celer. Vše necháme vychladit a nakrájíme na menší kostky. Celer najemno nastrouháme. Nakrájíme cibuli a kyselou okurku. Vše smícháme, osolíme, opepříme a zakapeme olejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.